Language NLFR

Uitzonderlijk geopend tijdens het autosalon op zondag 15, 22 & 29 januari

De nieuwe Astra verlegt alle grenzen.

Ontdek dé referentie in Duits vakmanschap. Vanaf €17.975.

De nieuwe Opel Astra overtreft uw stoutste verwachtingen. Met zijn atletische lijnen en ‘zwevend’ dak, trekt hij meteen de aandacht: aantrekkelijk compact en tegelijk ruimer dan ooit. Onze ontwerpers en ingenieurs creëerden een comfortabele, sportieve en zuinige wagen die iedereen verbaast. Een nieuwe referentie in zijn segment.

En er is al een complete Astra voor € 17.975! Mèt airconditioning, met premium radio en nog veel meer...

Luxueus comfortabel, tot in de kleinste details

De eersteklas materialen en hoogwaardige afwerking geven u het gevoel dat u in een wagen uit een hogere klasse stapt. Bovendien kunt u hem uitrusten met unieke opties zoals en ergonomische voorzetels met massagefunctie en ventilatie. In de nieuwe Astra komt u helemaal tot rust.

Duitse techniek tot in de perfectie

Van de energieke motoren tot de IntelliLUX LED Matrix-koplampen waarmee u permanent met grootlicht rijdt zonder anderen te verblinden: zijn technologie werd nog verder geperfectioneerd. De nieuwe Astra is sportief, zuinig én heel veilig. U merkt het bij elke kilometer.

De allereerste IntelliLux LED®-matrixkoplampen geven u het verlichtingsniveau van grootlichten zonder andere bestuurders te hinderen. In combinatie met zijn innovatieve rijhulpsystemen verzekert de nieuwe Astra een veiligere, stressvrije rijervaring.

Altijd en overal verbonden

Elke rit in de nieuwe Astra is een plezier. Het geavanceerde IntelliLink infotainment systeem maakt draadloos contact met uw mobiele apparatuur en zorgt ervoor dat u op elk moment verbonden blijft. En er is meer: Opel OnStar geeft u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang tot een groot aantal diensten.